Hvad pressen skrev om Land i datid

UDVALGTE CITATER FRA ANMELDELSER:

“Jesper Bugge Kold skriver forførende om Østtyskland, om kommunisme og om Stasi i en bundsolid roman, der opløser sig selv smukt i sine egne løgne.”
KRISTIAN DITLEV JENSEN, WEEKENDAVISEN

“Med Jesper Bugge Kold er der dukket en forfatter op, der har potentiale til at gøre Jussi Adler-Olsen rangen stridig som dansk eksportsucces.”
MIKAEL BUSCH, JYLLANDS-POSTEN

Jesper Bugge Kold fik sig et velfortjent gennembrud med sin roman ‘Vintermænd’. Nu er han tilbage med den vanskelige 2′ er. Den klarer han med bravur.
BO TAO MICHAËLIS, POLITIKEN

“Romanen er uhyggelig aktuel i sin tematik.”
FYNS AMTS AVIS

“Det er stærk læsning, og man ser DDR levende og i alle detaljer genopstået i romanen.”
KRISTELIGT DAGBLAD

“En spændende læst bog som gamle DDR- ogostalgi-rejsende vil elske. Undertegnedes forslag til Bugge Kold er – hold en pause fra biblioteksarbejdet og forsæt skriveriet”
BJARNE NIELSEN, ARBEJDEREN

“Plottet er velgennemtænkt og gennemført, det hele virker særdeles godt researchet, og der kan ikke være meget tvivl om, at ”Land i datid” er en bog med fremtiden for sig.”
BOGBLOGGER.DK

“Undervejs i »Land i datid« berettes på baggrund af forfatterens flittige research den ganske spændende hovedhistorie og flere sidehistorier om det hemmelige politis ugerninger og terror mod befolkningen.”
NIELS HOUKJÆR, BERLINGSKE

“…en lækkerbisken for alle som interesser sig for tysk historie pakket ind i handlingsmættet slægtsfortælling” “Anbefales til alle biblioteker.”
BIBLIOTEKERNES LEKTØRUDTALELSE

“Land i datid er en af de bøger, som har gjort mest indtryk på mig i år, den er velskrevet, velresearchet og med meget troværdige personer, det er en god historie, og så handler den om vores store naboland i en ikke så fjern fortid.”
LITTERATURSIDEN.DK

“Med sin nye bog bekræfter han sit store talent, og ikke uden grund er begge romaner solgt til udlandet.”
LOKALAVISEN VESTERBRO

“Både i datid og nutid skildres berlinske settings med atmosfærefyldte og autentiske detaljer. Beskrivelser afstemmes præcist med forskellige bykvarterers særpræg og befolkningsmæssige sammensætning.”
NORDJYSKE

“Jesper Bugge Kold har fuldstændigt styr på en række fortælletekniske greb der i den grad løfter romanen op i superligaen.”
GOODREADS

“En roman, som jeg gerne vil læse igen!”
BOGRUMMET

“Jeg synes forfatteren er sluppet utrolig flot fra den svære toer og jeg glæder mig til at læse flere bøger fra ham.”
BACHS BØGER

“Jesper Bugge Kold har min største respekt for denne bog, som må have krævet et vanvittigt grundigt research-arbejde, hvor der ikke har været plads til sjusk. Det er en af de mest troværdige og forståelsesmæssigt størst berigende bøger jeg har læst.”
BOGFRIISEN.DK

“Anbefales først og fremmest for sin tankevækkende aktualitet.”
MIDTJYLLANDS AVIS

“Forfatteren har skrevet en rigtig flot bog. Sproget og fortællerstilen er helt unik. Denne bog er den bedste jeg har læst længe og den har klart fortjent 5 stjerner.”
BOGFIDUSEN.DK

“Land i datid tilbyder sine læsere en spændende og dramatisk fortælling, der giver et godt indblik i livet under DDR og Stasis ubehagelige procedurer.”
BOGVÆGTEN.DK

“Det er en fantastisk historie. Jeg er meget stor fan af en forfatter der kan få så tørre informationer til at blive en levende og spændende historie. Den er gennemarbejdet og imponerende. Absolut anbefalelsesværdig!”
HENDEJENSEN.DK

“Det er en flot toer, Jesper Bugge Kold har skrevet, og den oser langt væk af Berlin, samtidig med, at læseren får en masse at vide om for- og bagsiden af Genforeningen efter murens fald. ”
BOGPUSHEREN.DK

“Jesper Bugge Kold har formået at skrive en helt fantastisk roman. Jeg synes bogen burde komme med en billet til Berlin, for man får lyst til at pakke kufferten og tage af sted med det samme.”
BOGORMENOGMIG